Justin Bieber tävling - sabismode.se


Jag är med i denna tävling om du orkar SNÄLLA LÄS DETTA INLÄGGET (btw gjorde denna blogg för din skull)
Jag skulle sjukt gärna vilja vara med i denna otroligt bra tävlingen. Första gången jag blev 'kär' i Justin var när jag gick in på youtube, år 2008, och klickade in på hans egna låt som han skrivit själv ''where are you now''. Det var då det klickade mellan han och mig. Jag tyckte han var en sån ung och begåvad kille.'' Gud den här killen kommer bli hur känd som helst'' var en av mina tankar. Jag lyssnade på den nästan låten.. hela tiden - ni vet..när låtar blir ens favorit sång.
Jag var helt förälskad i killen, tiden gick och jag fortsatte lyssna på honom. Han var så otrligt fin! Hans röst var så vacker i mina öron. Efter en stund tog jag en 'liten paus' från hans låt och hörde inte från honom så mycket mer. När det går ett ca halvår eller kanske t.o.m mer blev året 2009. Sommaren 2009 var oförglömlig. Jag kommer ihåg EXAKT att jag var hans 252 view till hans låt ''one time''. Direkt förstådd jag...det här är ingen vanlig kille....det är HAN! HAN som sjunger ''where are you now''. Jag blev helt stum. Sen när fick han ett skivkontrakt? Sen när gjorde han en egen låt som var så otroligt bra? Jag sökte 'Justin Bieber' och hittade få information - han var inte så känd då. Men jag läse hur han blev upptäckt och sånt. Med ett form öppnad som ett ''O'' tänkte jag ''den här killen har talang'' En sån begåvad kille. Jag kan fortfarande än idag inte fatta. Fatta att en vanlig kille, från ingenstans har blivit så stor så känd. Jag är fortfarande helt stum för varje låt han skriver och sjunger. Jag älskar han och kommer alltid göra det. Ca 3 år har gått sedan jag sett honom och han växer så fort, lite sorgligt men bra på något sätt. Jag vet att jag alltid kommer stödja honom. Jag har aldrig sätt honom irl... och som en väldigt stödjande belieber vill jag verkligen se Never Say Never på gala premiären, det skulle betyda så mycket för mig! Min dröm i flera år har vart att se honom, men det är okej. Att bara se hans film på en gala premiär skulle göra hela mitt liv. Ni fattar inte hur sjukt mycket jag gillar honom. Jag älskar honom för hans musik, personlighet, utseénde allt. Jag känner honom inte, jag vet. Jag kan inte ''ÄLSKA HONOM'' att jag dör för honom osv. Men han betyder sjukt mycket för mig och är en stor del av mitt liv. Ni anar inte. Han gör misstag precis som oss, men det gör så jag gillar honom mer. Han är en vanlig människa och kille. Det är en av det jag älskar med honom.
Sedan jag skulle sjukt gärna vilja gå med min andra ''soul-mate'' hon är lika galen i Justin som jag ;) Skulle vara sjukt glad om jag fick åka till sthlm ( bor i gbg), det är en av mina drömmar.
Åhh vet ni, ni skulle seriöst göra hela mitt liv. Om ni läser detta, tack för ni läser det för det FÖRSTA! FÖR DET ANDRA viktigast är väl inte att vinna hur mycket man än vill, kommer alltid stöjda bieber no matter what. FÖR DET TREDJE puss på er för denna tävling.
PS. Alla läser justindrewbieber.blogg.se :)
Jag skulle sjukt gärna vilja vara med i denna otroligt bra tävlingen. Första gången jag blev 'kär' i Justin var när jag gick in på youtube, år 2008, och klickade in på hans egna låt som han skrivit själv ''where are you now''. Det var då det klickade mellan han och mig. Jag tyckte han var en sån ung och begåvad kille.'' Gud den här killen kommer bli hur känd som helst'' var en av mina tankar. Jag lyssnade på den nästan låten.. hela tiden - ni vet..när låtar blir ens favorit låt.
Jag var helt förälskad i killen, tiden gick och jag fortsatte lyssna på honom. Han var så otroligt fin! Hans röst var så vacker i mina öron. Efter en stund tog jag en 'liten paus' från hans låt och hörde inte från honom så mycket mer. När det går ett ca halvår eller kanske t.o.m mer blev året 2009. Sommaren 2009 var oförglömlig. Jag kommer ihåg EXAKT att jag var hans 252 view till hans låt ''one time''. Direkt förstådd jag...det här är ingen vanlig kille....det är HAN! HAN som sjunger ''where are you now''. Jag blev helt stum. Sen när fick han ett skivkontrakt? Sen när gjorde han en egen låt som var så otroligt bra? Jag sökte 'Justin Bieber' och hittade få information - han var inte så känd då. Men jag läse hur han blev upptäckt och sånt. Med ett form öppnad som ett ''O'' tänkte jag ''den här killen har talang'' En sån begåvad kille. Jag kan fortfarande än idag inte fatta. Fatta att en vanlig kille, från ingenstans har blivit så stor så känd. Jag är fortfarande helt stum för varje låt han skriver och sjunger. Jag älskar han och kommer alltid göra det. Ca 3 år har gått sedan jag sett honom och han växer så fort, lite sorgligt men bra på något sätt. Jag vet att jag alltid kommer stödja honom. Jag har aldrig sätt honom irl... och som en väldigt stödjande belieber vill jag verkligen se Never Say Never på gala premiären, det skulle betyda så mycket för mig! Min dröm i flera år har vart att se honom, men det är okej. Att bara se hans film på en gala premiär skulle göra hela mitt liv. Ni fattar inte hur sjukt mycket jag gillar honom. Jag älskar honom för hans musik, personlighet, utseénde allt. Jag känner honom inte, jag vet. Jag kan inte ''ÄLSKA HONOM'' att jag dör för honom osv. Men han betyder sjukt mycket för mig och är en stor del av mitt liv. Ni anar inte. Han gör misstag precis som oss, men det gör så jag gillar honom mer. Han är en vanlig människa och kille. Det är en av det jag älskar med honom.
Sedan jag skulle sjukt gärna vilja gå med min andra ''soul-mate'' hon är lika galen i Justin som jag ;) Skulle vara sjukt glad om jag fick åka till sthlm ( bor i gbg), det är en av mina drömmar.
Åhh vet du, du skulle seriöst göra hela mitt liv. Om du läser detta, tack för du läser det för det FÖRSTA! FÖR DET ANDRA viktigast är väl inte att vinna hur mycket man än vill, kommer alltid stöjda bieber no matter what. FÖR DET TREDJE puss på dig för denna tävling.

GILLADE FACEBOOK SIDAN ( Heter Sara Khabba ), OCH FÖLJER DIN BLOGLOVIN', MIN FAVORIT LÅT MED JUSTIN ÄR SERIÖST NEVER SAY NEVER SKULLE BLI SJUKT GLAD OM JAG VANN.
ÄLSKAR DIG SABI. PUSS
/Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0